onsdag 14 september 2016

När man fått livsviktiga svar!

Hej!

Hur mår ni?

Ja, jag är fortfarande dålig. Förkyld å slemmig och mår allmänt konstigt...precis som det ska vara då ju....typ! :( Savanna fick oxå vara hemma från dagis p g a feber och förkylning, så det tycks gå runt här. Tur vi får vi lite pauser då och då. Jag har så gott som varit sjuk nu i ett helt år, så jag är lite less på det faktiskt :( Men nu har jag äntligen fått svar på varför iallafall.

Jag har egentligen vetat ett tag för jag har har varit i kontakt med en naturläkare som tyckte att allt tydde på att jag hade Borrelia och co infektioner. Så detta fick mig att söka mer info och läsa på mer. Jag har sökt kontakt med andra kunniga och även drabbade och började med örter för att stötta mitt immunförsvar och förhoppningsvis ta kål på Borrelian. Förra veckan var jag och tog blodprov som sedan skickades till en praktik som är specialiserade på just Borreliaprover och co infektioner, och i fredags fick jag svar.

Jag har ganska aggressiv Borrelia (i två former) och har väldigt mycket vilket tyder på att jag har haft det väldigt väldigt länge...troligtvis minst 20år. För 20år sedan plockade jag nämligen en fästing från mig själv, sen dess har det bara gått neråt. Där började alla mina problem, några år senare fick jag diagnosen Fibromyalgi.

Jag hade även bakterien anaplasma som angripit mina vita blodkroppar och därav att mitt immunförsvar är helt kass. :(
Allt fick jag både film och foto på, lite häftigt men samtidigt så äckligt :(

Så nu vet jag iallafall vad som händer med mig och samtidigt som det är ett tufft besked så blir man samtidigt lättad av att få veta. Så har lite blandade känslor inför detta. Bara för att jag vet så innebär det inte att det finns några garantier på att jag blir frisk, och det är det sorgligaste. Borrelia är inget att leka med, särskilt inte när man haft det så länge. Jag kommer få ta antibiotika nu ett ganska bra tag, vissa får ta i flera år. Tillsammans med det kommer jag äta immunstärkande, virusdödande och bakteriedödande örter. Ta mycket vitaminer och mineraler och probiotika för att hjälpa kroppen. Antibiotika är ju ingen höjdare för kroppen egentligen och slår ju ut allt, även de goda bakterierna. Men i nuläget har jag inget annat val tyvärr.

Så, så ser det ut nu. Ett virrvarr av känslor men något konkret att jobba med iallafall. Det var en helt vanlig fredag som blev den första dagen i mitt nya liv!

Kram

5 kommentarer:

 1. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/han-tar-emot-krangliga-patientgruppen

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Borrelia i 20 år? Stackare, suck! Ja nu vet du orsaken till varför du mår som du mår Nina, krya på dig o ta medicinerna du måste ta!
  Kramizzzz :)

  SvaraRadera