lördag 12 november 2016

När det är julrunda i helgen!

Ja, som jag skrev kort i ett annat inlägg så är det julrunda på Söderslätt hos de butiker som är anslutna till goda livet på landet :)

Det är en massa små mysiga butiker som ni kan besöka hela helgen, och ni kan läsa mer här:
http://www.godalivetpalandet.se/evenemang/goda-livet-pa-landet-julrunda/

Wasabis mysiga orangeri tycker jag absolut ni ska passa på att besöka. Det bjuds på glögg och smakprover, nybakat surdegsbröd och rökt kött. Ta chansen att handla julklappar från deras unika sortiment, bl a saker från Pyttipanna. :) Och ta en god fika i julstämningen, de har jättegod fika. :) och nu har de även vin och ölrättigheter.

http://m.wasabi-inredning.se/Orangeri-caf----butik.html

Måste tipsa om deras goda kryddor, ekologiskt och närodlat och framförallt så goda. En favorit för mig är sommarblandningen, den passar minsann till allt.

Strö den på din sallad eller ditt kokta ägg, sååå gott. Eller gör en vinegrett till dina grönsaker med olja å en skvätt vinäger. :)

Deras Persiliade är toppengod att blanda med turkisk eller grekisk yoghurt och du har en sås som passar både till kött, fisk och kyckling.
Ett toppentips för dig som inte vet vad du ska köpa i julklapp...varför inte sätta ihop en korg med godsaker från Wasabi :) Kryddor, vinäger, marmelad...ja, med lite av varje! Christine som äger det kan säkert hjälpa er med detta :)

Så måste jag oxå tipsa om deras fotfil och badoljorna :) Fotfilen är så.himla.bra! Scholls är ingenting jämfört med denna. Väldigt bra och håller länge, och mycket prisvärd... kolla bara så själva filen sitter fast ordentligt :)
Badoljorna doftar ljuvligt, min personliga favorit är "Happy".

I somras blev det mycket utomhusfika där :)

Så boka helgen och mys, julen är på väg med stormsteg  :)

Ha en fin helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar