torsdag 12 januari 2017

När man drömmer!

Inatt drömde jag om en människa som varit mig väldigt nära men för många många år sedan. Denna person sårade mig djupt och behandlade mig väldigt illa och jag har absolut ingen önskan på denna jord att ha denna människa i mitt liv igen någonsin. Jag saknar inte personen alls och jag tänker inte på hen och ändå så dyker personen upp i min dröm? Visst är det konstigt! Jag vet inte om våra drömmar försöker säga oss något, det finns ju drömtydare som påstår det iaf. Har även hört att drömmar är latenta önskningar eller rädslor. Men ni vet ju hur galet man kan drömma ibland, så rädslor kanske stämmer bäst då? Fast i detta fallet stämmer inget av det, är definitivt inte rädd för att träffa på personen, däremot har jag noll önskan att göra det. Och även om vi hade bra tider när vi umgicks så har jag absolut ingen önskan att ses igen. Just denna dröm var ju inte så konstig i sig själv, iallafall inte jämfört med när sambon drömde att han skar upp hunden som en limpa :/ eller när dottern drömde att Jr blev påkörd och miste benen men de växte ut igen haha

Ok, så tänkte iaf försöka tyda något ur drömmen jag hade och jag har använt mig av 3 olika webbsidor. Finns massor, men valde de 3 översta för enkelhetens skull idag. Adresserna kommer längre ner.

Så, i drömmen är jag och min exvän i ett stort rum där det finns en massa andra människor oxå. Vet inte alls vad det var för ställe eller vilka de andra människorna var. Däremot känns det som att Savanna är med mig i bakgrunden, men jag ser aldrig henne bara känner det lixom. Likaså finns min exväns dotter med, lite snett bakom hen. Exvännens dotter är sjuk och har något handikapp men ler och är glad. Hela stämningen är bra, positiv och lugn. Inga sura miner och ingen stress alls. Det som händer sen är att dottern förflyttar sig och ramlar ner i ett hål bredvid oss, jag skriker men lyckas inte få grepp. Däremot lyckas någon annan få grepp om dottern ben. Och det är allt jag kommer ihåg.

Så då ska vi se om vi kan hitta någon klarhet i detta :)

Jag försökte hitta något specifikt om just före detta vänner, men hittade inget. Däremot hittade jag detta som är mer allmänt om alla personer man drömmer om:

"När olika personer förekommer i din dröm symboliserar de ofta, men inte alltid, olika aspekter av dej själv. Se dem som du i olika klädnader. Alla figurer spelas av samma skådespelare (du) men i olika kostymer (olika karaktärsdrag, handlingssätt, reaktionsmönster, attityder, självbild…)"

Kan ju ligga något i det med tanke på att ibland drömmer man om en person och sen helt plötsligt så visar det sig vara någon annan. Så då tolkar jag det som att jag KAN vara exvännens dotter då, eftersom det faktiskt är hon som är mest framträdande i drömmen. Så vad står det då om barn?

"Barn
Det oskyldiga spontana barnet eller det kuvade barnet, ditt inre barn.
Hur ser barnet i din dröm ut? Glatt och fritt eller bundet eller utmärglat? Vilken ålder
har det? Vad hände dig i den åldern?

Bilden av ett barn kan handla om din egen försvarslöshet eller mana dej att minnas något särskilt från din egen barndom.

Barn: Drömmar om barn betyder att du kommer att ha framgång i livet."

Barnet i drömmen är ju sjukt men väldigt glatt och kan väl vara runt 8-10års ålder. Kan inte minnas att något speciellt hände när jag var i den åldern.
Ja, jag drömde ju faktiskt om 2 barn så hoppas på det sista då med framgång i livet. :)

"Misslyckande: Om du drömmer att du misslyckas med något betyder det att dina ansträngningar ska krönas med framgång."

Jag misslyckades ju med att rädda flickan och den känslan var ju väldigt stark så det kanske har någon betydelse? Men åter igen framgång, det gillar vi.

"Olyckshändelser: Drömmar om olyckor kan förebåda trevliga överraskningar om drömmaren är en gift person. Om den ena parten i ett förlovat par har en sådan dröm kan det vara ett tecken på ett brådskande giftermål."

Hm, jag är ju inte gift men däremot förlovad. Men det är lite svårtolkat då man alltid är två personer i en förlovning haha Men ifall ska då någon alltså gifta sig snart...eller i brådska? ...ja, tror knappast det gäller mig själv iallafall. :)

"Sjukdom: Om du drömmer att du är sjuk och känner smärta är det ett varsel om sorger och bedrövelser. Men drömmer du att du besöker någon som är sjuk väntar dig idel lycka och glädje. Att drömma att man har en obotlig sjukdom är ett förebud om rikedom.

SJUKDOM: Som så mycket annat i drömmens värld är tolkningen den rakt motsatta. Drömmer du att du eller någon annan är sjuk skulle det alltså betyda hälsa och ett långt liv."

Nu besökte jag ju inte någon som var sjuk, däremot har Exvännens dotter någon sjukdom. Så det skulle alltså betyda hälsa och ett långt liv då. :) Ingen skulle bli gladare än jag om jag blev frisk, så ja tack till det.

"Vänner: Att drömma att en vän har dött är ett förebud om goda nyheter. Är du förälskad betyder en sådan dröm att du mycket snart ska bli gift med den du önskar. Drömmer du om en vän kommer ditt bankkonto att växa."

Detta hittade jag allmänt om vänner. Nu är vi ju inte vänner längre, men i drömmen var vi ju det.

Så sammanfattningsvis så kommer jag få mycket framgång, jag kommer ha bra hälsa och leva ett långt liv och jag kommer få lite mer pengar på banken och någon jag känner kommer gifta sig snart.

Ja, om det är sant vet jag ju inte. Men lite kul attgöra om inget annat. Hoppas dock att det stämmer, särskilt biten om hälsan...resten är oxå trevligt såklart men ser dem mer som en bonus. Hälsan är min prio ett.

Har ni haft några helt galna drömmar? :) Dela med er!


Länkar:

http://www.dromcentrum.se/dromlexikon.htm

http://www.anna-lena.se/symboltolkning/stortdromlexikon.html

http://topphalsa.se/dromtydning-det-har-sager-dina-drommar-om-dig/

Annars bara googla drömtydning eller tyda drömmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar