Säljes

Är ni intresserad av något maila mig på hanssonnina@hotmail.com1 kommentar:

 1. Hej!

  Madeleine heter jag och jag har började dricka fitline ett kosttillskott för 5 månader sedan för att då bara testa för att jag tyckte att jag mådde bra, men jag har verkligen fått mera energi i livet o speciellt till mina två barn på 3 år resp 7 månader, gladare och allmänt nöjd med livet. =)
  Jag har artros i båda mina händer som tack vare fiteline märker jag knappt av numer.
  Min "dagligavärk" är borta och det känns som att jag fått tillbaka mitt liv igen o kan använda mina händer som redskap utan all denna värk.

  Jag fick min allra bästa vän att börja använda fitline och hennes fibromyalgi besvär så som trötthet, illamående, orklöshet och värken har försvunnit hon lever idag ett "vanligt" liv där hon är ett barn, bor i hus och kan arbeta, tidigare var hon sjukskriven pga alla besvär. Jag hittade din blogg på nätet och tänkte på dig och vill ge dig chansen att få vetskap om fitline.

  Fitline består bara av naturliga produkter, hjälper kroppen att få näring o vitaminer transporterat till cellerna.
  Fitline säljs inte i ngn affär utan mellan person till person då företaget ej lägger pengar på reklam utan på oss som använder det.

  Det kostar 849 kr/mån man köper tre månader i taget men betalar dock varje månad detta är ju för att man inte ska behöva springa

  o hämta upp paket stup i ett.
  Min fråga till dig är om du vill testa fitline?
  Det är öppet köp i 30 dagar, så du kan alltid testa på att må bra, slippa värk och ha energi här i livet ;)
  Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!
  Hoppas att vi hörs!
  /Madeleine

  SvaraRadera